Workshops aan de keukentafel

Je leest het goed: een workshop bij mij thuis aan de keukentafel. Deze avonden zijn bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om in een ongedwongen en ontspannen sfeer bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling. Elke avond heeft een thema en is een combinatie van theorie en zelf ervaren door het gebruik van actieve werkvormen. 

  • Locatie: bij mij aan de keukentafel
  • Tijd: van 19.30u – 22.00u 
  • Aantal deelnemers: 4 tot 8
  • Kosten: 15 euro per persoon

Mogelijke thema’s:

Het leven draait door:
We gaan aan de slag met het levenswiel. Een tool die inzicht en bewustwording geeft van jouw persoonlijke balans. Op welke gebieden ben je tevreden en loopt het op rolletjes? En waar lopen de raderen wat minder soepel en welke (kleine) verandering wil je daar aanbrengen? 

Taal als tool:
We gebruiken taal om elkaar te begrijpen, maar begrijpen we elkaar ook echt? In ons dagelijks taalgebruik zijn taalpatronen te herkennen. In deze workshop geeft inzicht in taalpatronen en de bijbehorende vragen die je kunt stellen om de ander of jezelf beter te begrijpen. Iets wat je dagelijks kunt gebruiken.

Waardenvol:
Wat drijft jou en wat zet jou in beweging? Dit alles heeft te maken met persoonlijke waarden. Op basis hiervan neem jij beslissingen en stuur jij je gedrag. Je persoonlijke waarden zetten je in beweging en geven je leven richting. In deze workshop ontdek jij je eigen waarden binnen een zelfgekozen context.

Een andere blik:
Ken je dat wel? Dat een negatieve gedachte je vastzet in een situatie? In de workshop ‘een andere blik’ gaan we aan de slag met manieren om iets van meer kanten te bekijken. Het geeft je nieuw zicht op een situatie ‘zo had ik er nog niet naar gekeken’, waardoor je je anders voelt bij de situatie. Dat geeft ruimte, bijvoorbeeld voor het vinden van een oplossing.

Mix and match:
Iedereen is anders en die diversiteit maakt de omgang met andere mensen voor mij zo boeiend. Er zijn mensen in je leven waarmee je meteen een klik (match) voelt, terwijl je bij de ander het gevoel hebt op een andere golflengte te zitten. Hoe komt dat? En hoe stem je af met degene waarbij de match niet van nature aanwezig is?

Interesse? Wil je op de hoogte gehouden worden van de komende workshops aan de keukentafel? Stuur mij een persoonlijk bericht en ik stuur je informatie.

Wat zeggen deelnemers:

Open, eerlijke en gezellige avond! Janine gaf mij door haar rustige manier van vertellen alle vertrouwen. De avond heeft mij inzicht gebracht en een eerste stap in mijn verdere ontwikkeling.
K.S.

In één avond krijg je inzichtelijk wat je punten van tevredenheid zijn en waar je aandachtspunten liggen. Je gaat naar huis met praktische opdrachten. Een goede en gezellige avond!
M.H.

Ik vond het een goede workshop, waarbij je inzicht krijgt wat en waar je mee aan het werk kunt gaan om nog ‘blijer’ te worden. Bedankt Janine!
J.K.

De workshop heeft verrassende inzichten opgeleverd. In prettige en ontspannen sfeer ontdekken waar je voor staat a.d.h.v. waarden. Boeiend en erg leuk.
F.L.