Referenties coaching

Janine is professioneel, persoonlijk en betrokken. Ze prikt door lagen heen, kijkt verder dan wat er echt te zien is en durft daarbij af te gaan op haar intuïtie. Hierdoor kon ik in relatief korte tijd mooie stappen zetten. 
A.Z.

Omdat ik vanuit een periode van ziekte weer mocht re-integreren binnen mijn baan, zocht ik een coach die mij inzichten kon geven om in balans te blijven. Omdat Janine rust uitstraalt, goed luistert en de juiste vragen stelt, heb ik manieren/methodes geleerd, die me helpen om beter te reflecteren op mijn gedrag
Een sessie bestaat niet alleen uit vragen, maar ook uit oefeningen. Deze waren confronterend, maar doelmatig. De coaching door Janine heeft mij veel opgeleverd. Het gaat nog niet altijd vanzelf, maar ik heb geleerd dat je door je denken te veranderen je leven een stuk leuker kunt maken.
N.v.Z.

Janine is voor mij iemand die mij telkens weer doet verbazen in mijn zoektocht naar wie ik ben en waarin ik mijzelf kan verbeteren. Ze weet telkens de vinger op de zere plek te leggen, luistert goed naar mijn verhaal en heeft mij aan het denken gezet. Als persoon ben ik gegroeid in wie ik ben, het heeft mij echt verder geholpen in mijn ontwikkeling. Ik kan haar zeker aanbevelen!

H.W.

coaching Zwolle NLP systemisch

Janine is een gevoelsmens en heeft de gave om zich echt in te leven in mensen en gevoelsthema’s. Haar benadering is sterk gericht op de persoon en op wat je nodig hebt om verder te komen. Ze geeft je altijd stof tot nadenken, maar laat je je eigen oplossingen uitspreken. Ze bereidt zich goed voor op de sessies en stuurt nadrukkelijk in een bepaalde richting, waarbij zij goed de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze laat je vrij om aan te geven wat wel of niet fijn voelt zonder deze keuze te veroordelen.
K.K.

Janine is een geweldige coach! Ze straalt veel rust uit. Ze weet de juiste vragen te stellen, waardoor ik steeds beter inzicht kreeg in mijn eigen gedrag en handelen. Ze geeft mij het vertrouwen dat ik het niet fout kan doen, dat mijn antwoorden goed zijn. Janine kan heel goed schakelen als de vraag opeens ergens anders blijkt te liggen. Ze heeft heel veel fijne, afwisselende oefeningen paraat die ze op de juiste momenten inzet. Na elke bijeenkomst ging ik met een heel goed gevoel naar huis en kon ik thuis verder met het toepassen van het geleerde in de praktijk. Ik kan weer meer genieten en heb meer vertrouwen in mezelf!
S.N.

coaching janine te winkel

De gesprekken met Janine hebben me veel nieuwe inzichten gegeven en weer vertrouwen in de toekomst en mijn eigen kunnen. Heel fijn om diverse vragen en situaties met een ‘extern’ persoon te bespreken. Door diverse oefeningen en haar (door)vragen kreeg ik steeds meer beeld bij mogelijkheden voor de toekomst. Ik kon haar echt alles voorleggen, het voelde heel vertrouwd en ik kijk weer met een vernieuwde blik naar de toekomst!
M.V.

Ik heb een aantal gesprekken met Janine gehad omdat ik in mijn werk met een aantal zaken vastliep. Janine is iemand die goed luistert. Ze stelt de juiste vragen, die me tot nadenken aanzetten, zodat de oplossing uit mijzelf komt. Ik heb daardoor verschillende eyeopeners ervaren. Door de vraagstelling van Janine komt dit echt uit mijzelf en voelt het niet opgelegd. Zij heeft mij laten zien dat veel oplossingen in mijzelf zitten. En ik op mijn eigen oordeel kan vertrouwen.
B.G.