Open avond systemisch werken – opstellingen

We leven in groepen, zoals je familie, vriendengroep, een vereniging of op je werk. In deze groepen, systemen, verhouden we ons tot elkaar en bewegen we ten opzichte van elkaar. Soms gaat dat soepel, maar als dat niet zo is, waar ligt dat dan aan?

Een opstelling brengt onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen aan het licht die hun oorsprong hebben in het systeem waarin je bent opgegroeid en die doorwerken in de manier waarop je nu in het leven staat. Een opstelling geeft zicht op patronen in jezelf of in een systeem en maakt de dynamieken zichtbaar en voelbaar. Als onzichtbare patronen zichtbaar worden zijn ze daarna vaak beter hanteerbaar. Het onder ogen komen van de realiteit geeft vaak een nieuw perspectief.

open avonden familie opstellingen

Bij een open avond met opstellingen werken wij vanuit een vraag, die je momenteel bezighoudt. Je kunt naar onze avond met opstellingen komen met een persoonlijke vraag, maar je bent ook van harte welkom wanneer je wilt kennismaken met systemisch werken, eens een opstelling bij wilt wonen en/of deel wilt nemen als representant.

Je bent van harte welkom op onze open avonden! Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Geplande avonden:

  • dinsdag 14 november 2023 Zwolle
  • woensdag 7 februari 2024 Harderwijk
  • woensdag 20 maart 2024 Zwolle
  • woensdag 17 april 2024 Harderwijk, geannuleerd
  • woensdag 19 juni 2024 Zwolle

Tijd: 19.30u – 22.00u
Investering: 15 euro voor een representant en 50 euro als je een vraag inbrengt

Opgeven kan door een bericht te sturen aan
Jaap Madern (info@maderncoaching.nl)
Janine te Winkel (info@janinetewinkel.nl)